Boria Asli Omara di Festival Boria 2014

Selasa, Disember 07, 2010

Boria Omara - Remaja di Seberang JayaKumpulan Boria Omara - Remaja ditubuhkan di Seberang jaya, Seberang Perai, Pulau Pinang.

Antara yang terlibat di hari penubuhan ialah Kariatie, Nur Auni, Nazirah Zulkifli, Yeante, Maulud, Muhammad Asymawi, Siti Nuratiqah, Asnurrani, Aina, Munirah, Azreen, Farhana, Rafik dan Murni Hidayah. Ada beberapa orang lagi yang dijangka akan terlibat.

Zulkipli Omar (pemuzik), Rosely Abdullah atau Chik (jurulatih tarian dan sketsa) juga turut membantu kumpulan ini. Rangkap karangan boria oleh Omar Hashim Omara.

Kumpulan ini ditubuhkan untuk menambahkan lagi senarai kumpulan boria di Pulau Pinang yang semakin pupus. Ahli-ahli boria ini terdiri dari beberapa orang yang pernah terlibat dalam beberapa kumpulan boria terkenal sebelum ini. Maulud dan Yeantee pula terkenal di bidang nyanyian dan tarian. Kariatie dan Nazirah juga pernah menjadi sailor boria dan masih aktif.

BORIA OMARA - Remaja : sedia menerima undangan persembahan di mana-mana sahaja. Sila hubungi Omar Hashim Omara di talian: 013-4220091.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...